De praktijk

Over Podozorg Westerhaar

Wij zijn een enthousiast en gedreven team bestaande uit een registerpodoloog, podotherapeuten, echografisten en medisch pedicures. U kunt bij ons terecht op diverse locaties in de regio Twente.

Podotherapie

Voor elke klacht hebben wij de meest optimale oplossing op maat. Dat wordt bereikt doordat we continue blijven leren en ontdekken.

Voeten spelen een belangrijke rol in het voortbewegen van de mens. Wanneer sprake is van een probleem aan uw voeten dan wordt u hierdoor belemmerd bij uw dagelijkse bezigheden. De zorg die wij willen geven heeft als doel om de mensen weer vrijer te laten bewegen.

Pedicure

Daarnaast zijn wij ook het adres voor professionele pedicure behandeling, denk aan reuma of diabetes mellitus.

Voor het behoud van deze goede relatie zetten de medewerkers van Podozorg zich iedere dag voor de volle honderd procent in.

Met Podozorg loopt u op rozen

Wij streven niet alleen naar een goede relatie met onze patiënten, maar ook met de behandelend artsen die hun patiënten naar ons doorverwijzen. Dit geldt ook voor de zorgverzekeraars, die de gewenste voetzorg voor hun verzekerden inkopen. Ons beleid is gericht op een multidisciplinaire aanpak van voetproblemen en verbreding van ons producten- en dienstenpakket. Professionaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering is de basis waarop wij de voetzorg voor onze klanten willen organiseren.

Ons doel is om de mensen weer vrijer te laten bewegen. Met onze slogan “Met Podozorg loopt u op rozen” geven we hier richting aan.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.