Vind een praktijk

Heeft u pijn aan uw voet? Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een podoloog bij u in de buurt. Klik op de onderstaande knop en vind de dichtstbijzijnde podoloog!

Vind een praktijk

Ervaring van Jesse

“Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

Hoe weet u of onze zolen werken?

U hebt voetklachten en zoekt hulp. Verschillende zorgaanbieders vertellen u dat zij de juiste specialist zijn om u te helpen. De podoloog, de podotherapeut, de orthopedische schoenmaker, hoe weet u zeker dat u de juiste hulp krijgt?

Misschien heeft u zelfs al een keer een slechte ervaring gehad met een voetspecialist. Dat willen wij bij Podozorg Nederland voorkomen. Wij geloven daarom in een gezamenlijk beleid gebaseerd op onderzoek. Onze afdeling Research & Development (R&D) is 12 maanden per jaar bezig met het steeds verder optimaliseren van het therapieplan bij elke voet- en enkeldiagnose zodat u als klant ervan op aan kunt dat u steunzolen krijgt die echt werken.

Voetscan

Podozorg biedt u een behandeling op basis van de laatste ontwikkelingen

Podozorg Nederland is een vooruitstrevend bedrijf dat duidelijk niet wil stilstaan. De ontwikkelingen in wetenschappelijk en medisch onderzoek gaan sneller dan voorheen, wij vinden het belangrijk om deze op de voet te volgen zodat we u de beste en de meest efficiënte behandeling kunnen geven. Dagelijks werken we er hard aan om de allerbeste te zijn. De mening van onze klanten is daarbij belangrijk. Onze laatste voortgangsanalyse laat zien dat maar liefst 87% van de behandelde patiënten tevreden is over de behandeling bij een Podozorg praktijk. Er wordt een aanzienlijke verbetering ervaren van functieherstel bij deelname aan dagelijkse activiteiten. Zo ervaart 81,5% zijn herstel als positief als gevolg van een behandeling bij een Podozorg praktijk.

Bundeling van kennis om het meest optimale resultaat te bereiken.

Podozorg Nederland werkt met een systeem waarin alle kennis van de experts wordt gebundeld en ter beschikking staat aan alle individuele Podozorgers. Zo weet u zeker dat de therapie die u aangeboden krijgt de meeste kans van slagen heeft. Het team R&D is het hele jaar druk met het uitbreiden en optimaliseren van de behandelmethoden.

De afdeling R&D kent vier pijlers

 1. Wetenschappelijk onderzoek

  Het onderzoeksteam van Podozorg Nederland volgt nauwkeurig de ontwikkelingen in de wetenschap op het gebied van voetzorg. Zijn er nieuwe inzichten? Dan voeren wij dat door in de therapieplannen van al onze vestigingen.

 2. Effectmeting

  De afdeling R&D is continu bezig te meten of de zolen die wij leveren het gewenste effect hebben. Als we er achterkomen dat een bepaalde zool niet goed werkt of juist erg goed, dan veranderen we onze aanpak in alle aangesloten praktijken. Zo kunt u er als klant van op aan dat u bij al onze praktijken de meest optimale zorg krijgt gebaseerd op de ervaring van een groot aantal registerpodologen en hun klanten.

 3. Advies van experts

  De afdeling R&D heeft nauw contact met experts in binnenen buitenland. Onder andere met de medewerkers van het Hielpijncentrum en met de European Heel Pain Study Group.

 4. Continue opleiding

  Om als praktijk aan te mogen sluiten bij Podozorg gelden strenge eisen. Alle Podozorg-behandelaars moeten de hbo-opleiding (register) podoloog hebben afgerond en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister van Stichting LOOP. Ook blijven wij continu bezig met het verder opleiden van de aangesloten registerpodologen.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.